CRM systeem, voor jouw eigen bedrijf

Een CRM systeem voor jouw bedrijf is ontzettend handig. Klanten zijn het belangrijkste als het gaat om het beheren van een eigen bedrijf. Zonder klanten geen inkomen. Het is dus zeer belangrijk dat je alle gegevens omtrent je klanten op orde hebt. Dat zorgt ervoor dat je ze goed kan helpen zonder de weg kwijt te raken in je eigen administratie. Yoursminc heeft een CRM systeem voor jou gereed staan dat hierbij kan helpen. Een grote pro is dat het gekoppeld is aan een boekhoudprogramma en een factuurprogramma. Zo heb je je administratie overzichtelijk op één plek.

Overzichtelijke administratie

Als je je eigen bedrijf moet onderhouden en geen geld kwijt wil aan een boekhouder, is Yoursminc de oplossing voor jou. In het CRM systeem kan je je complete klantenbestand kwijt op een overzichtelijke manier. Waar je normaliter zelf een eigen systeem zou moeten bedenken, hoef je bij Yoursminc enkel in te vullen wat ingevuld dient te worden. Hetzelfde geldt voor als je een factuur of offerte wil maken en je uren en betalingen overzichtelijk wil weergeven. Bovendien is het ontzettend handig om je gewerkte uren en je facturen naast je klantenbestand te hebben staan, omdat deze allemaal invloed op elkaar hebben. Yoursminc heeft deze gegevens automatisch gekoppeld, waardoor je geen dubbel werk hoeft te doen.

CRM systeem veilig en beschermd

Mogelijk zou je denken dat het veel veiliger is om niet online te werken als het gaat om klantengegevens. Echter, bij Yoursminc zijn alle gegevens in je CRM systeem en andere programma’s 100%. Andere instanties kunnen niet zomaar bij deze gegevens en zijn wettelijk verboden iets met deze gegevens te doen. Daarnaast wordt alles versleuteld. Alles wat je invoert is bij Yoursminc dus goed beschermt. Bovendien is het ontzettend handig om je boekhouding online te hebben. Via die weg kan je altijd bij je gegevens en systemen, zolang je internet en een smartphone, tablet of computer bij de hand hebt. Daarnaast is er veel minder sprake van papierverspilling en zijn alle gegevens veel makkelijker terug te vinden.