flaphoed

Ga in 2023 voor een nieuwe look.

2023 is natuurlijk al even begonnen. De goede voornemens zijn misschien al even aan de kant gezet, de nieuwjaars wensen hebben we al even niet meer gehoord, en we zijn weer lekker allemaal ons eigen ding aan het doen. Iets waar je niet snel aan denkt bij de start van het nieuwe jaar, maar iets dat wel goed is om eens over na te denken, is het aannemen van een nieuwe stijl, bijvoorbeeld met petten. Het is natuurlijk altijd fijn om goed voor de dag te komen, en het nieuwe jaar is een ideaal moment om je stijl opnieuw uit te gaan vinden!

Zoek al je huidige kleding goed uit.

Een goede start voor een nieuwe stijl, is om te beginnen met datgene dat je nu al hebt. Trek eens alles uit je kledingkast, en bekijk wat je hiervan vaak draagt, en wat misschien helemaal niet. Ook kun je kijken naar kledingstukken die je dubbel hebt. Bekijk welke van de beste kwaliteit zijn, en houd deze bij, de rest kan je doneren of weggeven. Ook kan je een goede inschatting maken van wat je nog wel nodig hebt als je je kast eens uitzoekt, misschien merk je wel dat je helemaal geen goede overhemden hebt bijvoorbeeld, dan kan je hier naar op zoek! Als je weet wat je nodig hebt, kan je gerichter gaan zoeken naar goede deals. Speur bijvoorbeeld eens de kringloopwinkel af en let dan gericht op dingen die je nodig hebt. Ook kan je de sale afwachten, en hier goed je slag slaan!

Ga voor een goede basis aan accessoires.

Bij een stijl hoort natuurlijk niet alleen je kleding. Naast dat je kleding er goed uit moet zien, is het ook goed om er voor te zorgen dat je outfit helemaal klopt door accessoires toe te voegen aan de look. Bij accessoires kan je natuurlijk gelijk denken aan sieraden. Het is ook zeker heel leuk om kettingen, ringen of armbanden toe te voegen aan je outfit. Maar ook bijvoorbeeld tasjes of hoofddeksels zoals petten en hoeden kunnen je look echt een hele leuke uitstraling geven!