Op zoek naar Gabor veterschoen?

Gabor veterschoen kopen? Dat heb ik gedaan bij Van Bommel in Breda. Ik vind de collectie van dit merk heel uniek en speciaal vanwege de uitgebreide uitvoering. Zelf had ik al een paar aangeschaft en wat was ik er blij mee zeg! Nog nooit heb ik zulke fijne schoenen aangehad. Ze lopen super lekker en je kan er uren mee wandelen. Vandaar dat ik het tijd vond worden dat mijn vriend ook een paar zal moeten krijgen.

Gabor veterschoenPositieve reactie op het perfecte cadeau

Na even op de webshop gekeken te hebben besloot ik toch even naar de winkel toe te rijden voor uitgebreid advies. Na een warm welkom in de winkel en een kopje koffie besloten we aan de gang te gaan. Als eerst moet ik zeggen dat de medewerkers van deze winkel super beleef zijn en ook extreem goed met je meedenken. Dit vond ik erg handig aangezien de shoes niet voor mij bestemd waren maar voor mijn vriend. Ik had een duidelijke uitleg gegeven over de smaak van mijn man en zelfs wat foto’s laten zien zodat zij een perfecte match konden vinden in de collectie. Na een tijdje zoeken kwamen ze terug met de meest prachtige shoes ooit! Volgende keer ga ik zeker weer terug naar dit bedrijf.