Betrouwbaar dakwerk op maat bij Dakwerken BKG

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf in dakwerken voor de renovatie, reiniging of isolatie van jouw dak? Heb je behoefte aan specialistische hulp bij het vervaardigen van een nieuw dak of dakkapel? Dan is een dakwerker van Dakwerken BKG voor jou de beste keus: door hun jarenlange ervaring zijn de medewerkers van Dakwerken BKG op de hoogte van alle ins en outs van de dakbedekkingswereld. Met advies op maat zullen zij je precies kunnen adviseren welke dakbedekking voor jou de juiste is, welke optie het goedkoopst is, welke het meest duurzaam is en wat de maximale levensduur van een bepaald materiaal is. Last van schimmel of zit er rot in het dakgebinte? Lekt je dak maar ben je in het geheel niet zeker waar dit door veroorzaakt wordt? Ook hierin zullen de ervaren specialisten van Dakwerken BKG jou met raad en daad bijstaan.

Altijd advies op maat door een ervaren specialist

Zowel de omvang van de oppervlakte alsmede het gebruikte materiaal bepalen de kosten die gemaakt worden bij het renoveren van de dakbedekking. Als er zich rot of schimmel bevindt in het dakgebinte is de omvang van het probleem groter dan wanneer er slechts enkele dakpannen vervangen hoeven te worden. Een specialist kijkt daarom, voordat aan de renovatie van jouw dak begonnen wordt, eerst naar de precieze staat van je dak: het zou immers zonde van het geld zijn om iets te vervangen wat niet kapot is.

Overal bij jou in de regio

Door gebruik te maken van zorgvuldig uitgekozen aannemers, is het voor Dakwerken BKG mogelijk geworden om in vrijwel geheel België vakkundige dakwerkers te leveren. Zowel in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, als het Brussels hoofdstedelijk staan er ervaren vakmensen voor je klaar. Omdat onze werknemers uit jouw regio komen, zijn ze altijd op de hoogte van eventuele geldende daknormen (bijvoorbeeld een beschermd dorpsgezicht of monumentaal pand) van jouw buurt en omgeving.

Gevarieerde prijsklassen

Omdat elke aannemer een andere prijsklasse hanteert kunnen de prijzen voor het vervaardigen of renoveren van een dak variëren. Ook door de vorm van het dak (piramidedak of zadeldak), het gebruikte materiaal (bitumen of PVC), en de omvang van de  oppervlakte, is het niet goed mogelijk om een vaste prijs in te stellen. Om toch een kostenindicatie te maken, biedt Dakwerken BKG hierom een uitgebreide, kosteloze en vrijblijvende offerte aan.