Fixami.be, wanneer u op zoek bent naar de scherpste prijs voor de vakman

Onlangs voor de eerste keer kennis gemaakt met het bedrijf Fixami.be. Dit is me zo goed bevallen dat ik me wat in het bedrijf ben gaan verdiepen en hier graag iets over wil schrijven. Wat ik heb ondervonden is dat Fixami.be echt de scherpste prijs voor de vakman heeft en dat allemaal bij een keuze uit wel 238 verschillende merken waaronder het welbekende ‘Makita’ en ‘Hitachi’. De onderneming heeft gereedschap van allerlei categorieën; van accugereedschap tot aan tuingereedschap en bevestigingsmateriaal toe.

Daarnaast is zelfs een hele werkplaatsinrichting, luchtgereedschap, verlichting en elektra verkrijgbaar. Hoe compleet wil je het assortiment hebben? Alles is online te bestellen. Fixami.be belooft (meestal) alles wat je voor 23.59 besteld de volgende dag te leveren. Wanneer je liever niet je aankopen online doet is er de vernieuwde showroom in Tilburg alwaar je de verschillende soorten gereedschap kunt testen en vergelijken met elkaar. Tevens is het gereedschap hier te koop en kun je er ook je online bestelde producten ophalen.

Mijn ervaring

Zelf was ik op zoek naar een Makita invalzaag en omdat dit gereedschap een dure aankoop is vond ik het de moeite lonen om op internet rond te gaan kijken. Vanwege een mooie aanbieding ben ik zo bij Fixami.be terecht gekomen. Daar ik een vakman ben wilde ik graag weten hoe dit apparaat aanvoelde in mijn handen dus ben ik daarvoor naar de showroom gegaan. Ik kreeg daar een zeer professionele uitleg en tevens werd me de verschillen met andere merken getoond zodat ik een goede keuze kon maken. Kortom: blij met mijn aankoop en een zeer tevreden klant.