De klinisch bewezen producten van Eucerin bestellen

De producten van Eucerin bestellen gaat tegenwoordig heel gemakkelijk online: omdat Eucerinproducten in samenwerking met dermatologen en huidwetenschappers worden ontwikkeld, zijn veel drogisterijen en apothekers overtuigd geraakt van de klinisch bewezen werking ervan. Dit geldt evenzeer voor de betere online apotheken als Viata.be. Viata biedt vrijwel het gehele assortiment van Eucerinproducten aan waardoor jij er nooit meer voor de deur uit hoeft.

Innovatie en onderzoek garandeert zichtbaar resultaat
Eucerin is door de unieke samenwerking tussen wetenschappers en huidspecialisten, alsmede door de unieke benaderingswijze van onderzoek, één van de marktleiders op het gebied van huidproducten:

Geen schadelijke stoffen
Eucerin stopt al meer dan 100 jaar veel energie in het doen van onderzoek: 500 wetenschappers en dermatologen zijn dagelijks bezig om de producten van Eucerin verder te ontwikkelen en te verbeteren. Er wordt slechts gewerkt met ingrediënten waarvan de werking bewezen is. Er zijn dus geen toegevoegde schadelijk stoffen verwerkt in de producten van Eucerin.


Holistisch dermo-cosmetisch
Daarnaast bekijken de onderzoekers van Eucerin het functioneren van de huid in een groter geheel: de huid wordt bij Eucerin beschouwd als een samenwerkend onderdeel van meerdere organen in het lichaam en niet als onafhankelijk functionerend. Door de holistisch dermo-cosmetische onderzoekswijze is de kennis op het gebied van huid bij Eucerin groter dan bij andere huidexperts.

De bedreigde huid
De huid krijgt veel te verduren. Weersomstandigheden als felle zon, regen en gure wind kunnen de huid verdrogen. Stress, medicijngebruik, dieet of een verandering in hormoonhuishouding (door bijvoorbeeld een zwangerschap) kunnen de natuurlijke balans van de huid behoorlijk overhoop gooien. Huidproblemen kunnen hierdoor van de één op andere dag de kop op steken. Gelukkig is er Eucerin: de producten van Eucerin bieden voor vrijwel elk probleem een oplossing. In de webshop van Viata vindt je onder andere Eucerinproducten tegen de volgende huidproblemen:

-Droge, onzuivere of vette huid.

-Huidveroudering en hyperpigmentatie.

-Atopisch eczeem.

-Hoofdhuid- en haarproblemen.

-Zonbescherming.