Waarom de combinatie van een seniorenalarm en een sleutelkastje goed werkt

Op Seniorenalarm.be kun je zowel alarmen kopen als sleutelkastjes. Het kan een zeer goed idee zijn om deze allebei aan te schaffen. Een combinatie van een alarm en een sleutelkastje kan het verschil maken. Je hoeft je dan nergens meer zorgen om te maken en je kunt zorgeloos genieten van je oude dag. In dit artikel lees je waarom het zo goed kan zijn om een seniorenalarm te combineren met een sleutelkastje.

Iedereen bereikbaar

Met een seniorenalarm kun je de personen die je wilt alarmeren wanneer er iets met je gebeurt. Je kunt bijvoorbeeld vallen. Met één druk op de knop heb je dan bijvoorbeeld je kinderen gebeld. Zij kunnen je dan komen helpen. Ook kun je gemakkelijk de hulpdiensten bereiken als dit nodig is.

De hulp kan gewoon naar binnen

Als je bent gevallen kun je natuurlijk niet de deur open maken zoals je dat normaal zou doen. Als je een sleutelkastje laat installeren kan dat wel. Je geeft bijvoorbeeld je kinderen de code. Zij kunnen dan gewoon door de voordeur naar binnen zonder moeite te doen. Ze kunnen jou dan snel bereiken.

Zorgeloos leven

Door een alarmknop te hebben en een sleutelkastje ben je op alles voorbereid. Je kunt dan zeer gemakkelijk geholpen worden als er onverhoopt iets mis gaat in huis. Zo kun je nog lekker zorgeloos genieten van het leven.